FRITIDSKLUBBEN

(Billedegalleri længere nede på siden)
Hvad er klub i Skægkær:
”sammenslutning eller kreds af personer der regelmæssigt mødes for det sociale samværs skyld eller for at dyrke en fælles interesse eller blot være sammen. Undertiden med særlige betingelser for deltagelse”.

I 4. klasse er der mulighed for at melde Jeres børn ind i fritidsdelens fritidsklub tilbud.

I klubben møder børnene hinanden efter skoletid, hygger sig, og kan deltage aktivt i klubbens fællesskab på tværs af huset og aktiviteterne. Der er altid en kompetent voksen i nærheden som de kan snakke med, og som kan hjælpe dem. Der er ikke kontrolleret pasning, hvilket betyder, at børnene ikke krydses af, når de kommer og går. Det er vigtigt at det er Jer som forældre , som laver aftalerne med børnene hjemmefra. Klubbens telefon er altid til rådighed for børnene.

I klubben lægger vi op til at stedet er fælles, at vi passer på tingene, og arbejder meget med at børnene selv skal til at tage ansvar, ikke kun for sig selv, men i den grad også for de andre der er omkring dem i huset og på skolen. Ud fra vores fælles "duelighedsprincip", ser vi det som yderst relevant at børnene selv er aktive i forhold til deres hverdag. Derfor sker alle tilmeldinger til aktiviteter på klubbens opslagstavle og IKKE på intra. På denne måde er det børnene selv der forpligter sig.
Da mange af vores ekstraordinære aktiviteter omfatter weekender/aftener, KAN vi dog godt sende besked om datoer ud til jer i god tid. På denne måde har I mulighed for at planlægge.

"Fritidsklub er meget mere end et sted hvor man bare går hen og fordriver tiden med det man lige har lyst til, indtil man skal hjem."

- Læs uddybende beskrivelse af arbejdet med aldersgruppen 4.-6. klasse HER

Åbningstider:
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
14:15-17:00 14:15-17:00 14:15-17:00 14:15-17:00 14:15-16:30

BILLEDER
  KLUBBENS BILLEDER VIL FREMOVER LIGGE I DET FÆLLES GALLERI FOR FRITIDSDELEN.
Tivoli Friheden 2016  NY
Ud i det blå med Mette  HER  NY
Skøjte-Disko i Sportscentret 2016 HER
Mini LAN party i klubben 2016 HER
Fastelavn i klubben 2016    HER
Jordbærplukning (lidt forsinket)   HER
Overnatning for 5.-6. klasser 2015  HER
Klubben til Almindsø stafet  HER
Introuge for nye klubmedlemmer HER
Tivoli Friheden sommerafslutning 2015  HER
Sæbebobler i solskin  HER
Besøgsdag for kommende 4. klasser  HER
Overnatning med 4. klasserne 2015  HER
Første forårsdag 2015 HER
Skøjte Disco for klubberne i Silkeborg 2015 HER
Fastelavn 2015 HER
Julehygge i klubben 2014 HER
Overnatning i klubben for 4.-5. klasse 2014 HER
Centrum IF Gymnastik kom forbi HER
Opstartsuge i klubben for de nye medlemmer HER
Se galleri fra klubbens Tivolitur 2014 HER
Se galleri fra 3. klasses besøg HER
Se galleri fra en dag i haven HER
Se galleri fra Store Bededag HER
Se galleri fra fisketuren i foråret HER
Se galleri fra klubbens 4. klasses overnatning  HER
Se galleri fra klubbens pige-fodboldturnering i Ans HER
Se galleri fra klubbens hyggeaften på udebane  HER
Se galleri fra Klubbens Fastelavnsfest 2014 HER
Se galleri fra Klubbernes Indendørs Fodboldturnering HER
Se galleri fra overnatning for 5.-6. klasse 2013 HER
Se galleri fra fisketur 2013 HER
Se galleri fra opstartsuge 32 2013 HER
Se galleri fra Tivoli Friheden 2013 HER
Se galleri fra overnatning HER
Se galleri fra julehygge HER

TAKSTER FOR KLUB
NB: I skægkær klubben har vi valgt udelukkende at køre med de tre store moduler.
Vores klubfilosofi beror på fællesskab og lige muligheder for alle. Vi ønsker at skabe et tilbud hvor det handler lige så meget om at byde ind til fællesskabet, som det gør at FÅ noget af stedet og de andre børn. Man skal kunne komme når man har lyst, og alle skal have samme forudsætning. Hvis I har spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte os.

Klubbens Tlf: 89 70 26 22

Mette Eg, Florian Weiss