SFO'en

SFO'en & AKTIVITETER
Skolefritidsordningen ligger i forbindelse med skolegården, hvilket giver os muligheder for at benytte legepladsen, sportspladsen samt vores byggelegeplads.
På disse områder kan børnene bevæge sig frit, efter at de har checket sig ind på vores registreringssystem. Desuden bruger vi også skolens faglokaler, sportshallen og gymnastiksalen, som alle ligger integreret i huset. Børnene bruger kun hallen og faglokalerne i følgeskab med en voksen.

I skolefritidsordningen er der daglig almindelig aktivitet i syværkstedet, træværkstedet og spillerummet, samt lejlighedsvis fx film, musik og teater.
Desuden laver vi en del udflugter, f.eks. til Fritidsgården, i skoven samt fisketure og sportsstævner. Vi sætter en stor ære i at deltage i så mange arrangementer på tværs af kommunen som overhovedet muligt. Vi er af den opfattelse at det fremmer fællesskabsfølelsen med det sted man kommer fra, samt er med til at udvidde børnenes horisonter. Da det ofte er begrænset, hvor mange børn der kan komme med på udflugter, lægger vi stor vægt på, at tilmelding er bindende, og at man generelt gør de ting færdige som man går i gang med.

Herudover er vi så heldige at vi er i besiddelse af en minibus, som vi af og til bruger til kvalitets-småture ud i verden. Af og til går turene ned til vores båd som ligger i Indelukket i Silkeborg. Der er mulighed for at fravælge sejlads som en mulighed for sit barn.

SFO'en er bemandet af:
Gitte, Morgenåbner
Signe H. Morgenåbner

Bente, pædagog
Merete, pædagog
Søren S., pædagog
Søren H., pædagogmedhjælper
Line, pædagogmedhjælper
Lars, pædagogmedhjælper
Signe P. handicap/praktisk hjælper
(Vi har løbende studerende fra Ikast Seminariet)

Åbningstider: